MyDrives-certificering

Tijdens een driedaagse training leer je hoe je een eigen, onderscheidende plek kunt innemen binnen je onderneming. Onderwerpen zijn: situaties anders bekijken en benaderen, relaties versterken, communicatie verbeteren, groepen en teams laten excelleren. Na het succesvol doorlopen van de opleiding kun je bovendien zelfstandig MyDrives-analyses afnemen.

Consultant worden

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de MyDrives-opleiding van sterke toegevoegde waarde is, hanteren we het verdienmodel jij bepaalt wat je betaalt. Dat werkt als volgt. Op het einde van de derde opleidingsdag ontvang je een formulier waarop je aangeeft welk bedrag wij mogen factureren. Geen kleine lettertjes: je kiest zelf het bedrag dat passend is. Bevalt de opleiding niet? Dan vul je een laag of geen bedrag in. Maar wees gerust. We weten uit ervaring dat deelnemers onze opleiding als zeer positief beoordelen.

Voor wie

De driedaagse MyDrives-opleiding is er voor de individuele professional die nog beter wil worden. Maar evengoed voor de resultaatgerichte HR-manager of directeur die met zijn afdeling of organisatie stappen vooruit wil zetten. Meer specifiek: de denker verrijkt zijn inhoudelijke kennis en doet nieuwe inzichten op. De doener krijgt praktische tips en voorbeelden om de MyDrives-theorie direct in praktijk te brengen. En de gevoelsmens leert zijn sociale omgeving en de daarbij behorende emoties beter te begrijpen.

Wat zeggen anderen?

MyDrives consultant
Eefje van de Ven

Vanuit haar rol als happiness manager weet Eefje met haar coachende stijl het geluksgevoel van mensen te verhogen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar analytisch vermogen zorgt dat ze situaties snel overziet.

alle consultants

Consultant worden

MyHabits-certificering

De MyHabits-opleiding is exclusief voor MyDrives-consultants. Deze opleiding leert je om via ’Anders denken’, ’Pauzeren’ en ’Anders doen’ je interactie met anderen en het werken in teamverband naar een nieuw en hoger niveau te tillen. Als je de opleiding met succes afrondt, ontvang je het MyHabits-certificaat en krijg je toegang tot onze digitale sms-omgeving. Van daaruit kun je maatwerkopdrachten inplannen en MyHabits 360°-vragenlijsten versturen. De deelnameprijs bedraagt € 1000,- excl. btw.

MyHabits consultant
Patrick van Well

Anderen inspireren en een spiegel voorhouden om uiteindelijk vooruit te komen is Patrick op het lijf geschreven. Hij is een echt mensenmens en vanuit zijn sensitieve en intuïtieve vermogens weet hij het maximale uit je te halen.

alle consultants

Consultant worden