Referenties MyDrives

119

Ingrid Vollenberg-van Rijswijck Eigenaar HR Excellent4 april 2024

De MyDrives certificering heb ik als zeer interessant ervaren. Een hele leuke en leerzame training. Marc is een ervaren trainer met veel kennis en hij laat mooie praktijkvoorbeelden zien. Omdat MyDrives met 7 kleuren werkt, worden de drijfveren heel goed uitgelicht. Als je inzicht wilt krijgen in hoe je het beste uit mensen kunt halen, kan ik deze training zeker aanbevelen!

Marjolijn van der SpekHR-directeur bij Kinderopvang ’t Goudvisje3 april 2024

Ontzettend inspirerende MyDrives training gevolgd. Hierbij niet alleen zelf de certificering behaald, maar ook enorme mooie stappen gezet met het MT t.a.v. hun individuele drijfveren en de groepsdynamiek. Inmiddels meerdere methodieken gevolgd, maar deze past perfect! Dank Marc, Benoit en Max voor de geweldige begeleiding.

Suzanne NieuwboerDirectiesecretaresse at RMN25 maart 2024

Recent de certificering van MyDrives gevolgd en behaald onder de bezielende leiding van Marc tezamen met zijn collega Benoit Vliegen. Marc is een ervaren trainer die erg goed in staat is om de soms wel heel verschillende behoeftes van de cursisten tijdens de training in balans te houden en een ieder de aandacht te geven die nodig is. Ik heb het als een erg interessante en leerzame training ervaren met een ontzettend leuke club mensen en heel fijne trainers.

Silvano BulferiInnovative Process Engineer25 maart 2024

Onlangs met veel belangstelling bij Marc Stijfs en Benoit Vliegen de MyDrives certificering gevolgd gehad en positief kunnen afsluiten. Zeer boeiende maar vooral leerrijke 3 dagen opleiding dat op zeer professionele manier tot in detail voorbereid was en op een wijze door Marc gebracht wordt waarbij ieder persoon zijn aandacht heeft. Overgebracht met veel enthousiasme waarbij hij zeer uitgebreid de tijd neemt elke vraag te beantwoorden. Naar opleiding toe qua kleurentheorie en drijfveren te leren herkennen van personen, een absolute aanrader. Bedankt Marc.

Joyce MaussenHR Professional – Loopbaanbegeleiding – Assessments drijfveren-talenten25 maart 2024

Ik heb het genoegen gehad om met Marc Stijfs samen te werken tijdens de opleiding tot MyDrives Certified Professional. Marc is een uitzonderlijke professional met een diepgaande kennis van het MyDrives systeem en een passie voor het begeleiden van anderen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.Tijdens de opleiding toonde Marc zich als een toegewijde en empathische trainer. Zijn vermogen om complexe concepten op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen, maakte de leerervaring voor alle deelnemers zeer waardevol. Hij creëerde een ondersteunende en inclusieve leeromgeving waarin iedereen werd aangemoedigd om te groeien en te leren. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat Marc Stijfs als trainer voor de opleiding tot MyDrives Certified Professional mij heeft meegenomen in de theorie en praktijk. Zijn deskundigheid, passie en toewijding maken hem een waardevolle aanwinst voor elke leerervaring gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jolanda van VeldenHR People Manager bij Dailyflex25 maart 2024

Ik heb onlangs bij Marc, in samenwerking met zijn collega Benoît, de Mydrives certificatietraining gevolgd. Het waren drie leerzame dagen, waarin Marc je meeneemt in de theorie van MyDrives en dit op een leuke, maar ook duidelijke manier uitlegd. Daarnaast is er ook veel ruimte om te oefenen en feedback te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je ook goed leert hoe je de analyse in de praktijk moet gebruiken. Na deze drie dagen heb ik vooral heel veel zin gekregen om met MyDrives aan de slag te gaan. Om anderen te inspireren over de toegevoegde waarde van Mydrives.

Emily SmitTrainer en (team)coach17 januari 2024

Marc is een enthousiaste kundige trainer die inspireert en de stof helder weet over te brengen. Ik ben erg enthoudiast over de methodiek en de certificeringsdagen.

Kim JongkindEigenaar Jongkind Careers15 januari 2024

Fijne en leerzame trainingen gevolgd door Marc Stijfs bij MyDrives. Trainingen zijn in een kleine setting waardoor er voldoende ruimte en aandacht voor en binnen de groep is. Na het behalen van certificaten is er altijd een luisterend oor en iemand binnen de club die met specifieke vragen meedenkt en waar nodig advies geeft. Kortom een dikke dank je wel voor alles en tot een volgende keer 😉

Gé FaessenManager Wonen at Antares12 januari 2024

Inspirerend, praktisch en to-the-point. Zo zou ik de leergang tot MyDrives consultant typeren. Ik draai al behoorlijk wat jaren mee, maar heb nog nooit een theoretisch model zo effectief in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen. Marc heeft hiervoor gezorgd! Als woningcorporatie werken we hier nu al langere tijd mee en de resultaten zijn aantoonbaar. We werken beter samen, hebben meer begrip voor elkaar en weten elkaars kwaliteiten beter te benutten. Dit komt de resultaten binnen onze organisatie ten goede. Marc doceert de stof op een praktische, gepassioneerde en gestructureerde wijze waardoor deze erg toegankelijk wordt gemaakt. Hij communiceert gemakkelijk en duidelijk, is authentiek en zal je altijd (gevraagd en ongevraagd) van advies dienen. Marc kan putten uit een hele rijke ervaring. Hij heeft mij én Antares geholpen om de volgende stappen te zetten.

Margot Watt-de WitgroeiStroom10 januari 2024

In december 2023 mijn MyDrives-certificering mogen halen. De begeleiding door Marc en zijn collega Benoît in de wereld van deze kleurenanalyse was kundig, goed onderbouwd, praktisch en met humor. Ik heb tijdens deze drie dagen veel geleerd en voel me als een vis in het kleurrijke MyDrives water. Dank je Marc en Benoît.

Pim SteernemanCEO Sevagram13 december 2023

Max is een professional die van wanten weet op het gebied van drijfveren in termen van MyDrives. Ik huurde Max in voor onze evaluatie Raad van Toezicht van Maastricht Marketing en hij was echt van toegevoegde waarde👍🍀want daar gaat het om: waarde toevoegen 😉

Kirsten HeeringaHR Adviseur 043HR.24 oktober 2023

Recent met veel plezier de MyDrives certificering gevolgd. Een leerzame, interactieve opleiding die inzicht geeft in de kleurentheorie van MyDrives. De theorie werd afgewisseld met praktische oefeningen. De trainers Marc en Benoît hebben veel kennis en weten de theorie op een leuke en duidelijke manier over te brengen. Ze helpen je de theorie ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk zodat je zelfstandig kleurenprofielen kunt lezen en toelichten. Een mooie opleiding voor mensen die de analyse in hun werk willen toepassen of geïnteresseerd zijn in de kleurentheorie.

Frits BleichrodtChange+24 oktober 2023

Marc heeft me wegwijs gemaakt in de wereld van Mydrives en me enthousiast gemaakt om het in te zetten bij klanten. Vriendelijk, duidelijk en met een kwinkslag dompelde hij ons onder in deMyDrives methodiek. Zeer aan te bevelen als je geïnteresseerd bent om het beste van mensen en teams naar boven te halen.

Ralph NunnHR Generalist24 oktober 2023

Whilst attending the MyDrives Management Training, I was impressed with Marc’s know-how and friendly yet professional style as a trainer. I feel confident I will be able to use my acquired skills from now on. Highly recommended!

Tanya HenéChief Operating Officer at Aviko17 september 2023

De door Max geleide workshop over MyDrives was nuttig en toepasbaar voor het team bij Aviko. Ook zijn voorstel voor verdere follow up is goed aangepast op de behoeftes van het team en ik kijk uit naar verdere samenwerking.

Ronald Piters PhdMarketingpsycholoog – Docent / Examinator Marketing, Onderzoek en Communicatie6 juli 2023

Bij Marc Stijfs de MyDrives certificatietraining gevolgd en uitstekend afgesloten. Dit is vooral te danken aan de wijze waarop Marc en ook collega Benoît de trainingsdagen hebben verzorgd: boeiend, interactief, helder communicerend en met een vleugje humor. Beiden deden dit met aandacht voor de groep. Ze wisten iedereen een veilig en vertrouwd gevoel te geven van openheid en samenwerking. Iets dat ook nog eens versterkt werd door het oefenen met de methodiek zelf. Een waardevolle training waardoor ik als Marketingpsycholoog nóg beter (klant)inzicht kan bieden.

Ben MastboomVice President at SMEI26 juni 2023

I have met a lot of (young) professionals by now. Occasionally, I meet someone who stands out from the crowd. Benoît is one of them. When you talk to him, you soon forget that he is relatively young, and you think you are talking to a seasoned professional who knows what he is talking about. I wonder where this guy will stand 10 years from now. Whatever it will be.. those who will work with him will not regret it, and you know what I’m talking about.

Ilse CoemaetHR Business Partner bij DSV – Global Transport and Logistics14 juni 2023

Marc heeft onlangs in drie dagen een groot deel van het HR Team van DSV getraind voor het gebruik van My Drives. Door er veel afwisseling in het programma en persoonlijke ruimte voor elk individu waren dit zeer geslaagde dagen. Marc is in staat met duidelijke communicatie en goede structuur alle verschillende persoonlijkheden bij elkaar te krijgen om tot een succesvolle dag te komen.

Marjolein VerbeekHR Projectmanager, Coach, Creatief ondernemer14 juni 2023

Onlangs is een grote groep HR-collega’s van DSV in Nederland getraind in MyDrives door Marc en zijn collega’s. Een training waarbij we veel gelachen hebben, er goed werd ingespeeld op onze wensen en behoeften en waarbij werd afgewisseld tussen theorie, spel en oefenen. Met onze certificering op zak, kijken we ernaar uit om met onze collega’s en teams aan de slag te gaan! Ook hebben we veel inzichten gekregen in onze eigen profielen en ons teamprofiel. Dat geeft weer stof tot nadenken. Bedankt!

Max VogelBusiness Developer at Brightlands Campus Greenport Venlo26 april 2023

Marc heeft tijdens de Mydrives certificatie training heel duidelijke uitleg gegeven over deze drijfveren analyse. Binnen 3 dagen werden alle zaken behandeld en was er genoeg tijd voor eigen inbreng en vragen. Marc zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt met de analyse en dat er succesvolle resultaten behaald worden. Als trainer maakt hij het iedereen naar zijn/haar zin en geeft inhoudelijke diepgang zodat er een kwalitatief hoge training ontstaan. Het is mooi om te zien dat je met positieve coaching mensen in hun kracht kan zetten en dat iedereen middels zijn/haar drijfveren (werk)geluk kan creëren.

Daniëlle AerdtsHR | Kellpla Group | Personal Partner in Production12 april 2023

Onlangs de opleiding tot MyDrives-consultant gevolgd bij Marc, waarin ik veel inzichten heb opgedaan over de theorie en mijn eigen drijfveren. Het waren drie goed georganiseerde, leuke en leerzame dagen!

Ilse de SwartEigenaar Coachpraktijk Veldhoven24 januari 2023

Marc weet op een praktische wijze de theorie aantrekkelijk en duidelijk uit te leggen. Enthousiast maakt hij met voorbeelden uit de theorie de stof duidelijk. Zijn enthousiasme zorgt ook voor een fijne sfeer binnen de groep. Marc heeft mij (en onze lesgroep) overtuigd van Mydrives en de toepasbaarheid daarvan. Nogmaals bedankt Marc! Het heeft me veel inzicht gegeven, sterker: ik denk voortaan in kleuren 😉

Anne-marie VerberktVerberktCoaching14 januari 2023

Onlangs heb ik onder leiding van Marc Stijfs de opleiding tot MyDrives consultant met goed gevolg afgerond. Ik heb Marc leren kennen als een zeer deskundige en gedreven trainer, die met de juiste dosering humor en luchtigheid de vaart erin houdt. Hij kan je inhoudelijk helemaal meenemen in de theorie zonder dat het ook maar één moment saai wordt. Hij enthousiasmeert je en moedigt je op een zeer positieve manier aan. Ik kan iedereen van harte zowel de training als de trainer aanbevelen.

Eunice van Kroonenburgh-BroexCoördinator afdeling bedrijfsbureau13 januari 2023

Ik heb onlangs met veel plezier de certificering MyDrives / MyHabits voltooid. Wat een ontzettend interessante en leerzame training heeft Marc gegeven! Marc is een hele fijne trainer, duidelijk in zijn verhaal, duidelijke opbouw, veel vakkennis, enthousiast met humor. Hij sluit goed aan bij de groep en de individuen. Zorgt voor interactie binnen de groep. Ik heb de training als zeer interessant en laagdrempelig ervaren. Absoluut een aanrader!

Anja SwinnenVestigingsverantwoordelijke medisch labo AKL12 januari 2023

Marc is zeer bedreven in het meenemen van mensen in zijn verhaal. Zeer aangenaam om met hem te werken. Ook kan alles besproken worden en staat hij open voor feedback.

Hein GeertsMede-oprichter van Klavergoud9 november 2022

Ik heb Marc leren kennen tijdens de training tot MyDrives consultant. Marc kan op zeer effectieve wijze de materie overbrengen, aangevuld met humor en een enorme vakkennis. Hierbij sluit hij goed aan bij de behoefte vanuit de groep en kan met zeer pakkende voorbeelden de theorie tot leven brengen zodat deze direct beklijft. Verder vind ik zijn begeleiding na de training zeer goed. “Bel me als je een vraag hebt” is geen holle belofte, maar een echte uitnodiging om samen tot een beter resultaat te komen.

Fé RigterHR-manager bij OutSmart3 november 2022

Marc heeft ons als managementteam in zijn (op maat gemaakte) training meegenomen in de kleurentheorie van MyDrives. Met deze methode leer je elkaar écht kennen, maar ook jezelf! Marc heeft ons geholpen met het stellen van duidelijke doelen waarbij we ieder managementteam lid in zijn/haar kracht kunnen zetten (met behulp van de kleuren) om zo uiteindelijk te groeien naar een High Performance organisatie. Kortom een super leerzame training met veel nieuwe inzichten waarmee wij de komende tijd aan de slag kunnen!

Eva WennekesTalent Manager bij Totality28 oktober 2022

Ik ben erg positief over de training van Mydrives! De training geeft een heel goed en compleet beeld van hoe de analyse in elkaar zit en hoe je dit kunt toepassen. Daarnaast is Marc een erg fijne trainer, hij is heel erg open en sluit goed aan bij de groep. Aanrader als je je wil verdiepen in dit onderwerp!

Kelly SonnenscheinAnders Leren Motiveren26 oktober 2022

Ik heb Marc leren kennen tijdens de training voor de MyDrives Certificering. Marc is prettig in contact en erg bekwaam in het overbrengen van de materie. Hij heeft veel vakkennis en weet goed aan te sluiten bij de diverse persoonlijkheden en wensen van alle deelnemers. Hij heeft gevoel voor humor tijdens de training, werkt richting een helder doel en communiceert duidelijk.

Joep KuijstersPartner | Senior consultant bij Beuk25 oktober 2022

Via een goede relatie ben ik in contact gehad gekomen met Marc. Dit contact is een paar jaar geleden ontstaan en tot op de dag van vandaag verloopt dit uiterst prettig. Marc neemt je zeer gepassioneerd mee in Mydrives. Hij is zeer kundig in het analyseren van individuele en teamprofielen en weet dit als trainer op een professionele prettige manier over te dragen. Hij is een echte zelfstandig ondernemer die zich erg betrokken voelt bij zijn relaties. Ik spar dan ook graag met Marc over diverse vraagstukken die wij bij Beuk op ons bordje hebben liggen. Marc is voor mij daarmee een hele waardevolle partner.

Sandra BertrandDirecteur OJBS De Krullevaar bij Stichting Akkoord!-po7 september 2022

Het afgelopen schooljaar heeft Max een mooi ontwikkel traject met ons als team doorlopen. Na de trainingen en persoonlijke bespreking van de Mydrives profielen, zijn we gestart met 360 graden feedback voor iedereen. Hierbij hoorde coaching om de feedback te duiden en om te zetten in concrete acties. Deze coaching en begeleiding is door mijzelf en mijn collega’s als erg waardevol ervaren!

Jan HouwenCEO & Owner bij Volantis13 juli 2022

Ik heb met heel veel plezier genoten van de drie daagse MyDrives opleiding. Perfecte uitleg, mooie voorbeelden en veel aandacht voor iedereen in de groep. Het was erg inspirerend! Dank daarvoor.

Karen van HaperenCoach bij Me Puro1 juli 2022

Ik heb Marc leren kennen tijdens de training voor certificering als MyDrives consultant. Hij heeft enorm veel kennis van de ontwikkelde methodiek en kan deze erg goed overbrengen. Dit doet hij met veel geduld, bevlogenheid, humor en respect. En met het duidelijke doel om goede consultants op te leiden. Tijdens de 3-daagse training heb ik op een gestructureerde wijze enorm veel informatie over MyDrives ontvangen en daarnaast veel praktijk oefeningen gedaan.

Jacqueline van WijkTrainer & Coach bij Jackles27 juni 2022

Kort geleden had ik de eer Marc te mogen leren kennen als trainer tijdens de 3-daagse MyDrives-certificering. Marc is een enthousiaste trainer en ook nog eens een prettig mens, en met zijn enorme expertise op het gebied van de MyDrives-methodiek geeft hij vlotte, intensieve en praktijkgerichte trainingen. Een aanrader op alle fronten!

Mirjam FlinkEigenaar tekstbureau Copyconform24 juni 2022

Wat een mooie training was dit – Marc is een geweldige trainer! Dank voor de inspirerende en leerzame dagen!

Nadia Bams – DzonRecruitment Consultant bij Zendkracht13 mei 2022

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en lesgeven van Marc. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en er was veel interactie met de groep. Er was genoeg tijd voor vragen en Marc helpt en begeleid je hier ook goed in. MyDrives, MyHabits en MyMatch is naar mijn mening een mooie toegevoegde waarde in ons werk, maar ook daarbuiten. Het was zeer prettig werken met Marc en ik zou hem aanbevelen bij iedereen die hier interesse in heeft. Een betere docent kun je niet vinden!

Sylvia RooversArbeid- en Organisatiepsycholoog bij Klavergoud3 mei 2022

Met heel veel plezier heb ik onlangs de MyDrives certificering behaald. Een zeer mooie methodiek die zich onderscheidt van de gebruikelijke kleurentesten in de genuanceerde kijk op mensen en de rake vertaling van drijfveren naar voorkeursgedrag. Van het begin af aan waren de contacten met Marc en zijn collega Max warm en aangenaam. Marc is iemand die helder communiceert, een duidelijke lijn in zijn verhaal aanbrengt en alle ruimte biedt voor vragen. Ik voelde me meteen op mijn gemak tijdens de eerste trainingsdag. Ook na afronding van de training denkt Marc mee en kun je met al je vragen bij hem terecht. Kortom: een bijzonder waardevolle methodiek en een organisatie die doet wat ze belooft.

Anne Ruth WichersHR manager bij Vaanster3 mei 2022

Marc heeft voor 3 teams binnen onze organisatie de workshop MyDrives verzorgt. Alle teams waren zeer enthousiast over zijn presentatie en over de dag zelf. Binnen de teams is iedereen onmiddellijk aan de gang gegaan met de opgedane kennis en zelfs cliënten werden langs de ‘kleurenmeetlat’ gelegd. De workshop heeft ons inzicht gegeven in onszelf én onze collega’s waardoor de onderlinge communicatie nog beter is geworden. Een aanrader!

Michiel MottetOrganisatiepsycholoog bij Vera Icon18 april 2022

Ik heb Marc leren kennen als een zeer prettige en professionele trainer, die goed de balans wist te bewaken tussen inzoomen in de theorie en het bieden van praktische toepassingen. Marc wist me te begeesteren over de vele mogelijkheden van MyDrives MyHabits MyMatch, waardoor ik met veel enthousiasme en als ambassadeur aan de slag ga met de totaalmethodiek.

Evelien JansenOrganisatiedvies bij Evelien Jansen HR13 april 2022

Marc weet je op plezierige en enthousiaste wijze mee te nemen in zijn enorme kennis en expertise op het gebied van de drijfveren-theorie en de MyDrives-methodiek. Op bevlogen wijze weet hij de theorie over te brengen waarbij hij de juiste sfeer weet te creëren om je, op praktische wijze, de theorie en methodiek eigen te maken. Na 3 trainingsdagen van Marc kun je vol vertrouwen aan de slag met de MyDrives-analyses!

Henriëtte NotenHR & Accountmanager bij Blue Engineering13 april 2022

Tijdens de driedaagse MyDrives opleiding, heeft Marc ons op een prettige, boeiende en humorvolle wijze samen met Max Stultiens meegenomen om een goed inzicht te krijgen in de MyDrives analyse. De theorie en de praktijk werden aangenaam afgewisseld. Erg interessant en waardevol!! Echt een aanrader!

Marsha Scholten – MeijerHR Adviseur – coach bij Forque11 april 2022

De MyDrives certificering was door Marc tot in de puntjes geregeld. Tijdens de training was er veel ruimte voor interactie en op zijn tijd een lolletje. De theorie werd helder en duidelijk uitgelegd, vervolgens gingen we er door middel van oefeningen mee aan de slag. Dit heeft ertoe geleid dat ik het me in 3 dagen tijd eigen heb kunnen maken en dat ik er nu vol vertrouwen mee een de slag kan. Marc is een kundige, prettige trainer en ik ben super enthousiast over de producten van MyDrives.

Eveline WijnhovenBusiness Developer bij Brightlands11 april 2022

Marc, neemt je op een positieve gestructureerde wijze mee op de MyDrives reis. Hij doet dit op een manier waardoor je met zelfvertrouwen en veel plezier aan de slag gaat met de drijfveren methodiek.

Elena RohnEvent Manager bei Geobrugg AG29 september 2021

I did the MyDrives consultant training with Max. The course was online and worked great. Max did an excellent job explaining the MyDrives. It was interesting, challenging, exciting and entertaining. Questions were always welcome and we were able to go in depth through the one to one training. We have been working with the MyDrives at Blackroll for years and I am happy that I can now continue to work on them with individual staff members and the entire team. A brilliant tool!

Iris ValkManager bij Been Consulting9 juli 2021

Marc is een ideale trainer: goed op de inhoud, scherp in de observaties en feedback, en hij bewaakt dat er voortgang wordt geboekt zonder dat je het gevoel hebt een strakke planning te volgen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen; ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd en voel me door deze training zeer goed in staat gesteld om zelfstandig de coaching voor MyDrives MyHabits te kunnen doen. Ook de materialen zijn van hoge kwaliteit; de (werk)boeken zijn zeer goed doordacht en mooi opgemaakt.

Malou BokManager bij Been Consulting3 juli 2021

Top training gehad! Marc weet de training heel goed af te stemmen op de groep, het huidige kennisniveau en de ontwikkelbehoefte van een ieder. Door de vele oefeningen en praktijkvoorbeelden voel ik me na de training in staat om zelfstandig de profielen van MyDrives MyHabits te kunnen terugkoppelen. In korte tijd het doel bereikt, super effectief en leerzaam!

Ingrid van SlounLead generator bij SpiceUpBizz17 juni 2021

In de samenwerking met Mydrives Myhabits heb ik Marc leren kennen als een deskundig en betrokken coach en commercieel manager. Marc straalt een positieve energie uit en nam me in de training voor MyDrives MyHabits consultant mee op een prettige, aanstekelijke wijze. Deskundig, ambitieus en doelgericht. Stimulerend en fijn om op deze wijze met hem samen te werken. Geen vraag is hem teveel, als ik bij hem aanklop is hij altijd bereid om te helpen. Echt een fijne samenwerkingspartner!

Jurgen SchroeversRecruiter bij Totality Careers17 juni 2021

Ik ben met Marc in aanraking gekomen middels de MyDrives certificering. In een groep van 6 deelnemers, gaf Marc samen met zijn collega Jos Crijns een drie daagse training op een erg mooie locatie. Marc bracht de stof op een erg bevlogen en enthousiaste wijze over op de groep. Er ontstond interactie en bij elke deelnemer groeide de motivatie voor, interesse in en betrokkenheid bij de MyDrives theorie. Aan alles merkte je dat Marc de stof tot in detail beheerst en de vaardigheid bezit om de stof op een effectieve en leuke manier over kan brengen. Marc is een erg professionele en sociaalvaardige trainer, waardoor ik de training succesvol heb kunnen afronden!

Ingrid van BouchauteHR Generalist / coach bij HR Puzzle15 juni 2021

De opleiding rond MyDrives voelde meteen aan als het ontbrekende puzzelstukje waarnaar ik al even aan het zoeken was in andere persoonlijkheidsmodellen. Marc geeft deze training en je merkt dat hij de materie zeer grondig doorgrondt. Niet als een studax maar als een praktijkdeskundige kan hij voorbeelden aanhalen en nuances toevoegen in de toelichting van de drijfveren. Hij hoeft maar een oogopslag op een profiel te doen en weet dat vlotjes te interpreteren. En zo verwacht ik het van een trainer. Ik heb ook niet het gevoel dat de opleiding me is ‘verkocht’ geworden. Marc nam zeer uitgebreid de tijd om me zelf eerst door mijn profiel te loodsen en te antwoorden op de vragen die ik had. Een soepele, niet afdwingende opvolging volgde en een zeer nette afsluiting nadat de opleiding was afgerond. Een aanrader!

Mark van AlkenRelatiemanager bij Totality Careers14 juni 2021

Marc en zijn collega Jos hebben mij onlangs meegenomen in de wereld van MyDrives. Een mooi opgebouwde 3 daagse training die je stapsgewijs helpt om breed inzicht te krijgen in de materie. De afwisseling van theorie en praktijk maakt dat je snel meters maakt en ook goed voorbereid aan het examen kan deelnemen. Ik kijk er naar uit om met veel medewerkers de MyDrives rapportage te gaan bespreken!

Roland GriekBedrijfskundig verwonderaar | Black belt sparringspartner22 december 2020

Ik heb zowel de MyDrives als de MyHabits opleiding gevolgd. Beide geven mij veel mogelijkheden om mensen op een betrouwbare manier te coachen en te ontwikkelen. MyDrives analyses lenen zich bij uitstek om een betrouwbaar inzicht te krijgen in iemands drijfveren. Waarna ik MyHabits kan inzetten om mensen op crusiale momenten bewust ander gedrag kan laten vertonen. Al je de certificering eenmaal hebt behaald krijg je ook ruim voldoende ondersteuning om optimaal rendement te halen met je opgedane kennis.

Stefanie BakkerRecruiter en Loopbaanadviseur bij 2Partners8 december 2020

MyDrives training tot consultant bij Marc gedaan. Met Marc is het actiegericht rood met het doelgerichte oranje. Dit alles met een blauw gestructureerd sausje maakt het een super leuke interactieve training.

Andrea De HeerRecruiter en Loopbaanadviseur bij 2Partners10 november 2020

Marc en Jos hebben een heel strak programma en training neergezet met MyDrives. De aanpak spreekt mij enorm aan. Van de persoonlijke tekst in het boek, het contact houden tot het meedenken in mogelijkheden en de heldere uitleg over de totaalmethodiek: alles met veel humor en gezelligheid.

Ronald MakHR-manager bij Bergschenhoek Groep B.V.14 oktober 2020

Onlangs de Mydrives training gehad van Marc en Jos! Met een humorvolle aanpak weten zowel Marc als Jos een kleurrijke training te geven waarbij je meegenomen wordt in de wereld van de drijfveren. Erg interessant en waardevol! Echt een aanrader!

Anouk MookSenior HR Business Partner at Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. / MyDrives-consultant13 juni 2020

In 2019 heb ik de training tot MyDrives Consultant gevolgd bij Marc. Een leuke leerzame training wat professioneel is opgezet. Marc heeft ons inzicht gegeven in onze eigen drijfveren en de drijfveren van anderen. Dit heeft hij op een zeer enthousiaste, kundige en gedreven manier gedaan, wat op mij aanstekelijk heeft gewerkt. De training bleef daardoor interessant. Zeker een aanrader!

Nicole van WieringenHeadhunter | Werving | Selectie | Executive Search | Advies | Recruitment | MyDrives | Tilburg | regio Brabant9 juni 2020

Omdat ik het belangrijk vind om me steeds te blijven ontwikkelen en te groeien als professional heb ik een intensieve driedaagse training van Marc Stijfs gevolgd. Deze training zit erg goed in elkaar en is zeer professioneel opgezet. Ik mag me inmiddels een erkend MyDrives Consultant noemen. Maar ik raad iedereen in mijn vakgebied aan om deze training te volgen bij Marc. Ook al doe je er niets mee in de praktijk, hier steek je écht iets van op als persoon. Ik voeg in ieder geval weer een nieuwe dimensie aan mijn vakkennis toe met dank aan deze training. Want bij headhunting en matching gaat het niet alleen om iemands kennis en kunde, maar ook om zijn of haar drijfveren.

Gioya Kamphuis-van TongerenVan Tongeren & Partners9 juni 2020

MyDrives MyHabits MyMatch: Zelden een training gehad die in zo’n korte tijd een stevige basis kan leggen om zelf aan de slag te gaan met een product dat zulke uitgebreide mogelijkheden biedt maar toch straalt in zijn eenvoud en effectiviteit!

Nika FokkingaSupportmederker HR & Vitaliteit bij Bernhoven5 juni 2020

Ik heb de 3-daagse MyDrives training met zeer veel plezier doorlopen. Marc is een enthousiaste en gedreven trainer die de theorie op een leuke en gepassioneerde wijze overbrengt. Tijdens deze training leer je op een interessante manier het herkennen van je eigen en andermans drijfveren en het is confronterend om te zien hoe goed dit klopt… Één ding weet ik zeker, deze inzichten zal ik zowel in mijn persoonlijke als professionele leven nog vaak gaan gebruiken. Ik kan het iedereen aanbevelen om deze training te volgen!

Birgitte DevosInventor at FiftyFine5 juni 2020

Marc Stijfs heeft een leerrijke formule ontwikkeld dankzij de combinatie van online groepslessen en thuisopdrachten die zorgen voor een werkelijke integratie van de aangeboden leerstof en omzetting in de praktijk. Ik heb een goed inzicht gekregen in mezelf en mijn drijfveren, maar vooral een beter begrip t.a.v. andere mensen in organisaties door de kennis van drijfveren.

Inge Van der BorghtStoryteller bij Qlipp storytelling4 juni 2020

Het is voor ons allemaal spannend en nieuw: de MyDrives training online volgen. Binnen een kwartier zijn we vergeten dat dit ook voor Marc en Jos de eerste keer is. Zij werken op een plezierige wijze samen, waarbij de rollen goed verdeeld zijn. Marc houdt de regie en zorgt dat we op een prettige, vlotte én gestructureerde manier de stof leren en begrijpen. Jos houdt ondertussen onze vragen en opmerkingen in de gate die via de chat binnenkomen. Naar hem mogen we ons huiswerk sturen. Kortom een perfecte samenwerking! Nu ik mijn MyDrives certificaat heb gehaald weet ik ook hoe dat komt… Marc, bij hem zorgen rood en oranje voor daadkracht en actie, dit ondersteund met zijn blauw krijg je een online les die gestructureerd is en op tijd begint en eindigt… voeg daar het geel van Jos aan toe en je hebt een analytische en creatieve geest binnen het zoomteam. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen en verheug me erop deze in te zetten om individuen en teams inzicht te geven in hun eigen kwaliteiten. Extra mooi zou zijn als ze dan ook begrip en misschien zelfs bewondering krijgen voor elkaars eigenschappen.

Paul RuytersConsultant Sales, MyDrives & Coach at Amplitia4 juni 2020

Gezien de covid-beperking was een online variant van de MyDrivescursus de enige optie. We gingen dus ‘zoomen’… met van mijn kant toch de nodige scepsis of dit goed zou gaan. Marc en Jos (Crijns) hebben deze zgn achterstand glansrijk in winst omgezet. De tijd is nuttig besteed en de sfeer opperbest. Ze wisten beiden het team cursisten te motiveren en enthousiasmeren. Zelden een cursus gedaan waar ik zo enthousiast over ben geworden, qua resultaat en bruikbaarheid. Tot de volgende!

Anja SnijdersAnja Snijders4 juni 2020

De MyDrives training van Marc is een eye-opener. Marc neemt je mee in de drijfveren van mensen en waarom mensen zich in diverse situaties op een bepaalde manier gedragen. Marc is een goede trainer die mij wist te boeien van het begin tot het einde!

Maurice Kleuterssalesmanager – sales – klantbeleving – partner – verbinder | people manager – teambuilder – coach – drijfveren11 april 2019

Onlangs zeer prettig en succesvol de training Mydrives van Marc gevolgd. Marc heeft een prettige manier van communiceren, een goed tempo in de training en weet de groep aan zich te binden. Marc staat ook buiten de training klaar voor sparring en advies. Er is oprechte interesse om mensen te helpen. Doelgericht en to the point, is een overeenkomst tussen ons. Ben je geintereseerd in drijfveren van mensen en wil je je hierin verder bekwamen? Dan raad ik Mydrives en Marc van harte aan.

Stefan PorreijManager Services bij Edis De Recruiters5 maart 2019

Eind vorig jaar heeft Marc ons overtuigd om in zee te gaan met MyDrives. In januari van dit jaar hebben we met al onze commerciële mensen de MyDrives Certificering behaald en mogen onszelf MyDrives Consultants noemen. We zijn erg enthousiast over de analyse an sich, maar minstens net zo enthousiast over Marc. Ik heb Marc ervaren als een man die heel gedreven is en snel kan schakelen. Hij weet waarover hij praat en heeft er veel voor over om een klant te binden.

Edmée VerstraelenBalans mens & resultaat | Amplitie | Onbewuste drijfveren | Human Being Management | Coach | HR | Consultant28 februari 2019

Jullie boek, de MyDrives analyse die ik invulde en de opleiding tot MyDrives Consultant met alle bijbehorende materialen klinken als een klok! Het is een mooi middel om inzichten te krijgen in jezelf en je energiebronnen, maar ook in anderen om je heen en een goede basis om te werken naar amplitie. Laat dat nou net mijn missie zijn… Op naar veel inspirerende verandertrajecten, iedereen in flow en AMPLITIE als de nieuwe norm voor het bedrijfsleven!

Hans van der VeldenSenior Investment Advisor bij Auréus Vermogen4 juli 2018

De 3-daagse Mydrives training met heel veel plezier doorlopen. Door de prettige manier van interactie tussen Marc Stijfs, Jos Crijns en de medecursisten zijn alle dagen eigenlijk omgevlogen. De training was prima van opzet. Marc heeft ons daarbij op een heel logische wijze door de materie heen geloodst, terwijl Jos iedereen continu scherp wist gehouden door regelmatig de puntjes op de i te zetten. Ik kan iedereen echt aanbevelen deze training te volgen!

Ivo van WijkEigenaar ProTrain | NOBCO gecertificeerd (Team)Coach | Trainer | Adviseur | MyDrives-consultant28 juni 2018

Een kleurrijke kijk op eigen en andermans persoonlijkheid….dat beloofd wat! Met veel enthousiasme en plezier heb ik in mei 2018 de door Marc Stijfs en Jos Crijns verzorgde driedaagse training tot MyDrives Consultant gevolgd. Op een prettige en inspirerende wijze nemen Marc en Jos je stap voor stap mee in het doorgronden van de MyDrives methodiek en krijg je voldoende handvatten aangereikt over de toepassingen in de praktijk. De training is zeer toegankelijk en praktisch van opzet. Er is veel ruimte om te oefenen en te experimenteren en dat zorgt dat je er als cursist ook echt klaar voor bent om het instrument zelfstandig en professioneel in te zetten. Chapeau Marc en Jos!

Marlou HoornstraOffice & HR, gecertificeerd coach28 juni 2018

Het was erg leerzaam en leuk om mensen ‘kleuren te geven’ tijdens de MyDrives opleiding van Marc en Jos! Marc is een enthousiasmerende, gedreven trainer met een duidelijke uitleg en erg prettig om naar te luisteren. Veel geleerd over de verschillende drijfveren van mensen en het bijbehorende gedrag, de voorkeuren, de oppositie en de energie die dat oplevert: hier kan ik wat mee, het maakt het werken met mensen nóg weer veel leuker! En dat alles met een vleugje Limburgs landschap en accent: helemaal top!

Eva Laura (Eefje) van de Venpeople | movement | growth26 juni 2018

Heb Marc leren kennen als een zeer ervaren, vriendelijke en georganiseerde professional op gebied van coaching en werving/selectie. Een volle lading aan mensenkennis en ervaring! Erg zeer geleerd van hem en Jos, tijdens de myDrives opleiding. Bedankt!

Helma Rutten-ReniersHR Manager at De Haan Verhuizingen7 augustus 2017

In juni heb ik de MyDrives My Habits My Match training tot MyDrives Consultant gevolgd. Marc was de trainer tijdens deze dagen. Ik heb een enorm leerzame paar dagen gehad en zal deze training ongetwijfeld zowel in mijn persoonlijke, maar vooral ook in mijn professionele leven gaan gebruiken. Het geeft een goed inzicht in het aard van het beestje. De uitleg van Marc was boeiend en de training bleef interessant. Zeker een aanrader!

Saskia van Oppen★ HR Coach bij Archipel Zorggroep ★ HumanBeingManagement ★ ACT’or ★17 juli 2017

Onlangs heb ik met veel plezier de accreditatietraining van MyDrives MyHabits gevolgd. Ik heb veel geleerd over de boeiende drijfverentheorie, het analyseren van een kleurenprofiel en de juiste interpretatie daarvan aan een deelnemer. Het biedt een kandidaat veel inzicht in de eigen voorkeuren, de opposities en zijn of haar energiebalans. Het verschaft teams een gemeenschappelijke taal en een goede basis om op respectvolle manier met elkaar samen te werken. De training werd met veel bezieling, enthousiasme en energie gegeven door Marc Stijfs. Hij wist de theorie goed af te wisselen met boeiende en vooral leuke oefeningen. Ik kan een ieder de training van Marc en de MyDrives-methodiek van harte aanbevelen!

Ta’Sangka JurgensCoach Zelforganisatie || Coaching & Training, Teamcoaching & Begeleide intervisie15 juli 2017

MyDrives, een mooi analyse-instrument om de drijfveren van mensen inzichtelijk te maken. Het is een mooie ingang naar een gesprek over dat wat ertoe doet in leven en werk. Ik heb geleerd om ermee te werken tijdens de driedaagse training. Marc maakte deze dagen interessant en inspirerend. Hij draagt de informatie over zijn instrument met passie over waardoor ik het echt leuk vond om deel te nemen. Ik heb Marc leren kennen als een zelfbewuste ambitieuze professional met het hart op de goede plaats.

Michiel JanssenHead of HR Process & Systems, implementing SAP Successfactors HRM at ARLANXEO6 juli 2017

Ik ben in aanraking gekomen met het “MyDrives” concept via een kennis. Wat mij met name aansprak, was dat het niet de focus legt op het gedrag wat iemand vertoont (zoals MBTI en vele andere concepten wel doen), maar dat het inzichtelijk maakt welke drijfveren iemand heeft om uiteindelijk tot een gedragsuiting/actie te komen. De training tot consultant die door Marc gegeven werd, was to the point, informeel en zeer effectief. De gevarieerde samenstelling van de cursusgroep leidde tot mooie praktijkvoorbeelden van de verschillende profielen. Ik verwacht MyDrives veelvuldig succesvol in te kunnen zetten in de verschillende veranderklussen die ik in de toekomst zal mogen leiden.

Corinne MeinsterMeinselect – Eigenaar ✺ werving – selectie – detachering ✺ bouw & vastgoed ✺ persoonlijke wijze ✺ meinselect.nl ✺15 juni 2017

Eind vorig jaar heb ik bij Marc de MyDrives opleiding afgerond. Erg interessant! Sindsdien zijn we regelmatig met elkaar in contact. Tijdens deze opleiding heb ik Marc leren kennen als een gepassioneerd spreker. Hij is duidelijk, direct en zeer bevlogen. Hij is hulpvaardig, zowel tijdens de opleiding maar zeker ook na de opleiding. Hij is altijd bereid ondersteuning te bieden bij het toelichten van MyDrives- analyses. Al met al een waardevol contact!

Ria van de LisdonkFunctioneel consultant @ Talentsoft9 juni 2017

Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik gestart met MyDrives. En terecht! Zeer interessante bijeenkomsten waar ik veel geleerd en gezien heb. Drijfveren onderverdelen in kleuren en op die manier meer inzicht in gedrag van anderen en van jezelf herkennen is zeer leerzaam. Ik heb al meerdere keren geconstateerd dat door deze bijeenkomsten mijn kijk op zaken in het positieve veranderd is. Marc is een serieuze, prettige leermeester die met humor zijn gedrevenheid en passie laat zien. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Bedankt Marc voor de leerzame uiteenzetting van MyDrives My Habits.

Onno van KerkhofLife Coach bij Onno van Kerkhof7 juni 2017

Ik ben personal trainer en sta op het punt mijn eigen sportschool te beginnen. MyDrives is voor mij een ideale tool om meer inzicht in mijn klanten te krijgen waardoor ik ze nog beter kan coachen. Mijn klanten krijgen door de MyDrives analyse inzicht in zichzelf en hun omgeving. Dit helpt ze hun leven meer in balans te krijgen. Mark ken ik als een professional en warm persoon. Iemand met een zeer grote kennis van menselijke drijfveren en gedrag.

Kathelijn BakkerPerformance – L&D – Talent Specialist ♦ Interim Manager ♦ I translate strategy into Performance, L&D and TALENT PROGRAMS1 juni 2017

Afgelopen maand heb ik met veel plezier en met succes de opleiding tot MyDrives Consultant gevolgd bij Avance / MyDrivesMyHabits. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over de verschillende drijfveren, de impact ervan op ons gedrag, voorkeuren, waar we weerstand voelen en waar je energie van krijgt. Inhoudelijk vond ik de training erg goed. Ik ben al een aantal jaren internationaal gecertificeerd coach (CPCC) en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd om mijn clienten nog beter te kunnen bedienen. De MyDrives training is hierop een zeer waardevolle aanvulling. Het geeft mij een zeer praktisch en gedegen tool om mijn clienten nog beter inzicht te laten geven op hun drijfveren en hoe ze die kennis het beste in kunnen zetten. Marc Stijfs is een zeer bevlogen, kundige en prettige trainer. Je merkt hoe ervaren en kundig hij is op het gebied van drijfveren en gedrag en ziet dat hij met veel plezier de training geeft, wat een enthousiasmerende werking heeft op de deelnemers. Ik kan deze training van harte aanraden!

Noël LemmensER Operations (HR) bij Medtronic1 juni 2017

De afgelopen maand met veel plezier de training tot MyDrives consultant gevolgd. Een gedetailleerd, interactief en veelzijdig programma om inzicht te krijgen in je eigen en andersmans drijfveren. Een absolute aanrader! Marc brengt de kennis op een gestructureerde en persoonlijke manier op je over waardoor je deze snel kan en wil gaan toepassen in de praktijk.

Janine DiependaalManager Inside Sales & Customer Service at SPX FLOW, Inc.30 mei 2017

Ik heb Marc leren kennen als een bevlogen en gepassioneerde trainer die zijn kennis goed en helder kan overbrengen. Hij neemt de tijd en moeite om dingen duidelijk te maken en heeft een prettige manier van presenteren. Tijdens de training geeft hij praktijk voorbeelden die de leerstof tastbaar maken. Kortom een waardevolle investering in mijzelf alsook voor de toekomst.

Paul NouwensAdviseur | Werving & Selectie | Interim | Detachering | Finance & Sales Gecertificeerd MyDrives Consultant | BNI lid30 mei 2017

MyDrives biedt ons dé juiste handvatten om ons selectieproces extra diepgang te geven, waardoor we nog beter kunnen selecteren voor onze opdrachtgevers én professionals. De driedaagse workshop om gecertificeerd consultant te kunnen worden is uitstekend. De juiste balans tussen theorie en praktijk, goede randvoorwaarden en lesmateriaal e.d. , echt een aanrader!

Thijs MoonenHRM bij Linssen Yachts B.V.30 mei 2017

Ik kan iedereen die met mensen werkt de cursus MyDrives aanbevelen. Je krijgt inzicht in drijfveren van mensen, daardoor het vertoonde gedrag verklaarbaar is. Marc heeft veel kennis van zaken en geeft met de cursus met veel passie waardoor het een zeer leerzame cursus is waar je met elkaar leert in veilige en leuke leeromgeving.

Linda Heringa – DerksHoofd P&O bij Kuypers Kessel29 mei 2017

Ik heb de afgelopen 3 dinsdagen de Mydrives cursus gevolgd door Marc gegeven. Het waren boeiende, inspirerende dagen! Echt een aanrader voor bedrijven die graag een echt goede match willen maken tussen mens en organisatie. Marc is een zeer motiverende, gedreven trainer die anderen met gemak in zijn enthousiasme meeneemt. Kortom; een aanrader!

Ralph ReisingerFacilitator | arbeid, organisatie en gezondheid at Maasvallei Maastricht29 mei 2017

Onlangs de opleiding tot Mydrives consultant gevolgd bij Marc. Het zat goed in elkaar en de materie werd met veel enthousiasme overgebracht. Marc weet waar hij het over heeft. Een mooi product, door een mooi bedrijf. Mydrives weet op innovatieve wijze met een slimme, eigentijdse en hands-on tool in te spelen op het adagium ‘de juiste mensen op de juiste plek’ en doet dit vanuit het sterke geloof dat beide partijen hier beter van worden. Een gedachte die ik alleen maar kan beamen!

Frans SeijsenerInterim Manager | maakindustrie | sales/service organisaties (beschikbaar)23 maart 2017

In februari (2017) werd ik door Marc opgeleid tot Mydrives consultant. De analyse zorgt op de eerste plaats voor meer zelfinzicht, heel bruikbaar in zakelijke, maar zeker ook in privé situaties. Inmiddels heb ik een aantal Mydrive analyses bij (management) teams mogen afnemen. Het resultaat? Het zorgt ervoor dat mensen elkaars kracht (h)erkennen. De analyse is een zeer praktische methode om teams effectiever samen te laten werken, waardoor organisatiedoelen sneller kunnen worden bereikt. Marc, bedankt voor drie inspirerende dagen!

Stef MullendersOwner/General Manager/ Independent Entrepreneur at EnSpirit Management Consultancy & Coaching19 maart 2017

Onlangs volgde ik de MyDrives MyHabits Consultant-opleiding die door Marc met veel overgave en deskundigheid gegeven werd. Marc weet waar hij het over heeft, hij is voor mij een verademing op het gebied van opleiden: de tijd vloog voorbij en het was een groot plezier om deze tijd te investeren. Zoals sommige reclames ook wel beweren: het waren 3 fantastische dagen! Chapeau Marc!

Amanda PaschmannsMedewerker Personeels- en Salarisadministratie at Janssen Distribution Services BV/MyDrives Consultant13 maart 2017

In februari 2017 heb ik deelgenomen aan de opleiding tot MyDrives consultant. Marc was hierbij een van de instructeurs. Ik heb de cursus als zeer prettig en super tof ervaren. Daarnaast was de uitleg van Marc zeer duidelijk, waardoor het makkelijk te volgen was en mensen alsnog getriggerd werden om anders na te denken of net dat stapje verder te gaan. Nogmaals, hartelijk dank voor de mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus en bedankt voor de leerzame periode.

Paul RulkensHigh Performance Expert | Trusted Advisor | Professional Speaker | International Author15 februari 2017

Marc Stijfs laat een unieke en krachtige combinatie zien tussen de theoretische achtergrond over wat mensen drijft, en de praktische toepassing van deze kennis om organisaties snel naar een hoger niveau te brengen. Het is een bijzondere en inspirerende ervaring om hem aan het werk te zien als spreker, trainer en vertrouwd adviseur: to the point, interactief en met veel humor! Als u op zoek bent naar een effectieve, opmerkelijke en persoonlijke aanpak om te bouwen op uw sterktes, dan is het werken met Marc een cadeau voor uw hele organisatie.

Mattie PeetersDe Denkerij® (drijfveren analyse. Wie ben ik, wat wil ik?) Strategische analyses.4 januari 2017

De opleiding die Marc Stijfs verzorgt voor zijn MyDrives consultants, is zeer gedegen. Ze leidt tot een verdiept inzicht in de analyse methode die de persoonlijke drijfveren blootlegt die sterk van invloed zijn op je gedrag.

Mark PrenenInterim Projectleider bij Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) via 22graden8 december 2016

‘Om meer verdieping aan te brengen in mijn rol als business professional en om mijn business te laten excelleren, heb ik contact gezocht met Marc Stijfs. Ondernemend en actiegericht als hij is, bood hij me een voor mij uitstekende oplossing: de MyDrives MyHabits programma’s. Al na de eerste afspraak zijn we een samenwerking aangegaan. Gevoel was direct goed, de gedachte erachter uitstekend en lag er een gedetailleerd concept voor me klaar. Marc is naast bijzonder gedreven en uiterst attent een echte motivator. Met een juiste dosis humor, goed uitgedachte programma’s en een bijzonder oog voor detail geeft hij kleur aan ondernemerschap. Naast de gewenste verdieping heb ik er een fantastische sparringpartner bij gekregen en heb ik extra energie opgedaan om mijn business te laten excelleren. Als je zelf vooruit wil of voor je organisatie inspiratie zoekt bij een ondernemend iemand die zijn afspraken nakomt, dan kan ik je Marc van harte aanbevelen’.

Ruud MetsemakersPassie voor mensen16 juni 2016

Marc heeft in samenwerking met Jos Crijns MyDrives verder door-ontwikkeld en zichtbaar gemaakt voor ondernemend Nederland. MyDrives is naar mijn inzicht een waardevolle tool voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Ik ben Marc en Jos dan ook dankbaar dat ik hun instrument in mijn praktijk mag gebruiken.

Carla WijnenHoofd HR & Facilitair at Museumplein Limburg7 juni 2016

Tijdens de NVP-sessie gaf Marc een korte samenvatting van zijn boek/methode ‘De aard van jouw beestje’ die erg helder en inspirerend was. Zeker ook door de enthousiaste en persoonlijke presentatie. Marc, bedankt voor een interessante middag!

Rob TeneyHRM adviseur bij Sevagram1 juni 2016

Marc Stijfs heeft op een enthousiaste en inspirerende wijze de training MyDrives verzocht. In een co-creatie met Jos Crijns heeft hij een toepasbaar instrument ontwikkeld waar mens en organisatie voordeel mee kan doen. Beide heren hebben in het boek ‘de aard van jouw beestje’ op een toegankelijke manier beschreven hoe drijfveren gedrag beïnvloeden en inzicht hierin samenwerking, bevlogenheid en resultaten kan versterken. Chapeau. Rob Teney

Angelique van den Oever – van der VeldenManager P&O bij DS 80 Verpakkingsmaterialen27 mei 2016

Al enkele jaren geleden heb ik via Marc kennis gemaakt met MyDrives MyHabits. Ik heb Marc leren kennen als een prettige en gedreven persoon, die tijdens een aantal interne workshops met veel kennis, enthousiasme en op een hele heldere en boeiende manier de theorie en de praktische toepassing van de MyDrives MyHabits analyses uit kon leggen. Bij mijn persoonlijke ontwikkeling en zoektocht heeft het me heel erg geholpen om te weten waar mijn persoonlijke drijfveren liggen, waar ik energie van krijg en hoe ik daar zo goed mogelijk gebruik van kan maken. Ik zie MyDrives echt als een stukje meerwaarde voor jezelf en voor je team. Daarom heb ik onlangs de MyDrives opleiding gevolgd en hoop ik als MyDrives consultant veel andere personen en bedrijven enthousiast te krijgen om ook waardevolle inzichten in zichzelf en in anderen te krijgen.

Rob LammersIk help organisaties naar ’n Blue Enterprise; minder ziekteverzuim en van maximale- naar optimale winst | 1=communicatie26 mei 2016

Met veel beleving heeft Marc bij de bijeenkomst van NVP Limburg verteld over zijn nieuwe boek ‘de aard van het beestje’. Zijn presentatie leidde tot een levendige discussie die later nog eens dunnetjes werd overgedaan in de bar met een hapje en een drankje. Bedankt Marc.

Rebekka WinenHR Business Partner bij DocMorris26 mei 2016

Tijdens een interactieve en interessante bijeenkomst van NVP Limburg heb ik met veel interesse geluisterd naar het verhaal van Marc. Met zijn boek ‘De aard van jouw beestje’ heb ik kennis gemaakt met de praktijkgerichte benadering van de theorie van Graves. Door de eenvoud en toepasbaarheid van de tool is het niet alleen waardevol voor professionals met interesse in gedragswetenschappen en verandermanagement, maar ook voor studenten!

Rob RademakersProgram Consultant at Solvus | MSP26 mei 2016

Woensdag 25 mei 2016 een interessante bijeenkomst gevolgd van de NVP afdeling Limburg waar Marc zijn verhaal deed omtrent zijn boek ‘de aard van jouw beestje’ Een helder en gestructureerd verhaal waar je als individu, team en organisatie mee aan de slag kan. Top!

Lien (Gewoon Lien)Coach, trainer en HRM specialist26 mei 2016

Met zijn onbedwingbare nieuwsgierigheid naar de theorie en zijn drang naar perfectie heeft Marc het MyDrives MyHabits concept ontwikkeld. Ik heb Marc ervaren als iemand die graag kennis deelt en verspreidt om zo samen de wereld met zijn allen een stukje mooier en efficiënter te maken. Het boek “de aard van jouw beestje” dat hij vervolgens uitbracht hierover is een juweeltje en zou in iedere organisatie aanwezig moeten zijn.

Patrick van WellTEAMCOACH | PERSONAL/LIFE COACH | LOOPBAAN COACH | LEADERSHIP COACH23 mei 2016

Marc, wat een aanbevelingen !! Het mooiste is, dat wat er geschreven wordt ook allemaal waar is. Wil je MyDrives MyHabits gaan volgen, neem kontakt op met Marc. Twijfel je ? Mail mij of bel mij !! Wat de keuze ook is, van beide keuzes wordt je rijker. 🙂 Patrick

Allan Torben-NielsenBuilding the best psychological tests3 augustus 2015

Het MyDrives MyHabits idee is wellicht het meest originele concept dat ik de laatste jaren zag. Ogenschijnlijk eenvoudig, maar er zit veel achter. En ook voor: een prachtige lay-out die nog functioneel is ook. En een heel gedreven Marc. Dat zou wel eens DE succesformule kunnen zijn.

Leny JoostenAdviseur HRM bij Wonen Zuid / MyDrives Consultant28 juli 2015

Ik heb met veel plezier bij Marc de training tot MyDrives consultant gevolgd. Marc weet het verhaal achter MyDrivesMyHabits op een inspirerende en toegankelijke manier, met veel enthousiasme over te brengen, zodat de meerwaarde ervan meteen duidelijk wordt: wat drijft mij als persoon en wat betekent dat in de praktijk voor onze samenwerking? Bijzonder prettig en down-to-earth!

Leonard PolmanSenior HR Manager at Freelancers United HR27 juli 2015

Marc ken ik al heel wat jaren en op diverse manieren heb ik zeer prettig met hem samengewerkt. Hij is een klantgerichte, commerciële managers maar vooral een prettig persoon die altijd bezig is met een volgende stap in de dienstverlening. De passie en het enthousiasme waarmee Marc zijn werk doet is ronduit aanstekelijk en een voorbeeld voor velen. Met MyDrives MyHabits heeft hij daarnaast een zeer mooie tool ontwikkeld waarmee klanten ondersteund worden bij het verbeteren van samenwerking, teamontwikkeling /-samenstelling, leiderschapsstijlen en organisatieperformance. De laagdrempeligheid van het programma en de enorme (persoonlijke) effecten die het laat zien, maakt het voor vele organisaties een must om kennis mee te maken. Marc is in staat om op een aanstekelijke manier de voordelen van het programma toe te lichten.

Michiel DuboisManaging Director at GARBE Institutional Capital24 juli 2015

In het kader van het verbeteren van de kwaliteit van onze bedrijfsvoering hebben we recentelijk via interactieve workshops onze processen verder aangescherpt. Processen worden echter niet door iedereen op dezelfde manier beleefd of geïnterpreteerd, immers iedereen heeft andere drijfveren en gewoontes. Om op interpretatie van en omgang met processen meer grip te krijgen hebben wij het MyDrives programma van Avance doorlopen tbv het analyseren van drijfveren van individuele collega’s. Aangezien gewoontes wel te veranderen zijn hebben wij vervolgens het MyHabits programma van Avance gevolgd wat o.a. bestaat uit oefeningen tbv gedragsveranderingen t.b.v. een betere onderlinge samenwerking. Beide programma’s – onder de uitstekende leiding van Marc Stijfs – van Avance kunnen wij zonder meer aanbevelen, ze hebben ons snel en veel inzicht gegeven in individuele drijfveren en collega’s begrijpen nu veel beter hoe identieke processen door andere collega’s soms anders beleefd of geïnterpreteerd worden en hoe daar hun gedrag op aan te passen.

Ron Empel, vanSenior Consultant Asset- and Maintenance Management at Royal HaskoningDHV16 juli 2015

Via Avance en Marc ben ik in aanraking gekomen met MyDrives en MyHabits. Marc heeft mij zeer geënthousiasmeerd voor het gedachtengoed van Graves door de manier waarop hij dit binnen onze afdeling heeft geimplenteerd en de wijze waarop hij mij heeft getraind tot MyDrives Trainer. Chapeau!!

Miranda TheuwisAdviseur Mobiliteit bij WML | CMI-C gecertificeerd en Noloc erkend loopbaanprofessional | MyDrives Consultant23 juli 2015

Met veel enthousiasme heb ik de driedaagse training tot MyDrives Consultant gevolgd. Professioneel en met veel passie zijn we meegenomen in de kleurenwereld van MyDrives. Marc weet de stof op een prettige manier over te brengen, zorgt ervoor dat er veel wordt geoefend en borgt dat de cursisten kwalitatief goed beslagen ten ijs komen bij het zelfstandig afnemen van de analyses. De MyDrives analyses zijn voor mij een perfect startpunt bij loopbaanadvies.

Peter JanssenBelastingadviseur RSM | Nederland | Partner | Cross-border activity | Sports entertainment23 juli 2015

MyDrives heeft ons enorm vooruit geholpen in de keuze bij het werven van nieuwe mensen. Zowel de beoordeling van iemands individuele drijfveren als ook hoe deze individuele drijfveren passen binnen de rest van het team geven goede kansen op een perfecte match! Brengt mij veel meer dan ik vooraf had verwacht!

Lon CimmermansInterim Strategisch Communicatieadviseur Organisatieontwikkeling (deeltijd) bij de Gemeente Roermond21 juli 2015

Ik heb Marc leren kennen als een bevlogen en enthousiasmerende Mydrives MyHabits adept. Marc is in staat om op een heldere en vooral plezierige manier MyDrives MyHabits te vertalen naar een bruikbare persoonlijke analyse. Het zijn echte leermomenten voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Mede door Marc heb ik er voor gekozen om zelf te worden opgeleid tot Mydrives trainer/consultant en MyDrives MyHabits te gebruiken als analysestandaard binnen Strategie & Co.

Linde PetersOwner | organisatie adviseur bij TWST23 februari 2015

Ik kwam in contact met Marc dankzij een gezamenlijke zakelijke connectie. Ik had al eerder kennis gemaakt met drijfveren analyses maar was erg onder de indruk van de heldere en speelse vormgeving van MyDrives MyHabits. Vooral de (visite)kaartjes met persoonlijk kleurenprofiel helpen de deelnemers direct het gesprek aan te gaan. Een verademing in vergelijking tot andere analyses. Het praktische MyHabits traject is een uniek product. De concrete opdrachten per sms kosten weinig tijd maar hebben groot effect. Marc ken ik als een gedreven man, breed geïnteresseerd, continu op zoek naar vernieuwing en nieuwe samenwerkingsverbanden. Zonder zijn eigen bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen zoekt hij naar echte samenwerking. Ik hoop dat wij elkaar daar in de toekomst in kunnen vinden.

Louise EngbersPersonal Coach16 oktober 2014

Iedereen die zichzelf nog beter wil leren kennen raad ik aan deel te nemen aan de My Drives My Habits workshop. Het geeft je verrassende en bruikbare inzichten in jezelf en anderen, bovendien is het super spannend om te doen. In zou iedereen die mensen aanstuurt deze workshop zeer aanbevelen. Marc geeft een enthousiaste en inhoudelijk uitstekende en vermakelijke workshop. Hij inspireert mensen met zijn verhaal en geeft mensen nieuwe inzichten. Van de 1ste tot de laatste minuut blijft zijn presentatie boeiend. Ik kreeg er in alle opzichten nieuwe energie van. Kortom DOEN !!!

Herm SchreursZelfstandig Electrical Hardware Engineer | EPLAN | ProPanel | Professioneel fotograaf4 juli 2014

Het hele MyDrives-traject dat we samen met Marc Stijfs hebben doorlopen was erg goed verzorgd, zeer professioneel uitgevoerd en deskundig uitgelegd aan het hele team. Het MyDrives certificeringstraject daarna heb ik met veel plezier doorlopen. De training is erg leuk en het lesmateriaal is duidelijk en heel netjes uitgewerkt.

Peter van HussenLifecoach bij Lundcoaching b.v.25 juni 2014

Marc Stijfs is een innemende persoonlijkheid die op een aanstekelijke wijze je weet te interesseren voor MyDrives/MyHabits. Tijdens de trainingsdagen tot MyDrives-consultant bleek zijn grote kennis van de kleurgebonden drijfveren en de achterliggende kenmerken. Hij is in staat dit helder en duidelijk over te brengen, waardoor de trainingsdagen tot een boeiend en leerzaam geheel werden. Niet alleen de spiegel die je voorgehouden krijgt is verruimend, maar ook de handvatten om deze methodiek praktisch in de markt te zetten waren zeer waardevol.

Edwin SchaapIk ben de vaste waarde in flexibel werk | Algemeen Directeur Payper B.V.7 januari 2014

Directies van bedrijven functioneren optimaal als ze elkaar en zichzelf kennen en herkennen, Dit maakt de samenwerking optimaal en daarmee het behalen van de doelen bereikbaar. Wij, als nieuwe directie van Payper, zijn ons hiervan zeer bewust. Marc speelt hierin met MyDrives MyHabits een belangrijke rol. Marc is direct, duidelijk en resultaat gericht. Deze combinatie geeft ons genoeg voeding om de cruciale samenwerking als directie, iedere keer, optimaal te verbeteren. Dit alles met als doel, het perfect invullen van de behoefte van onze klanten, nu en in de toekomst, veilig te stellen. De samenwerking met Marc is niet eenmalig, structurele inzet van MyDrives MyHabits leidt tot resultaat. En dat is waar het om gaat.

Geert VermoteDirector Finance & Administration – HP Pelzer nv19 september 2013

MyDrives, MyHabits is a perfect instrument to analyse the personality of your (management) team which can improve as well as the internal communication as to reach the target. Marc is an expert of MyDrives, MyHabits.

Rik StifkensFreelance HR Manager at hr services rik stifkens6 augustus 2013

I had the chance to go through the MyDrives / MyHabits test and I have to admit I was surprised by the quality and level of detail of the feedback provided. Definitely a worthy tool to increase team effectiveness!

John van HaeffManager Organisch Attero24 juli 2013

Mydrives is een praktische manier om inzicht te krijgen wanneer medewerkers en/of teams in hun kracht komen te staan.

Marc DaemenPartner at Crowe Foederer31 mei 2013

Marc is een enthousiaste ondernemer die door middel van MyDrives MyHabits in staat is de drijfveren van werknemers in kaart te brengen. Daarnaast is er aandacht voor het gedrag dat je als persoon vertoont. Marc gaat hiermee vervolgens aan de slag om de vaste patronen te doorbreken. De afstemming tussen enerzijds drijfveren en anderzijds gedrag is van groot belang om te kunnen zien in hoeverre mensen en medewerkers met elkaar en binnen een team kunnen functioneren. Belangrijk voor alle nagenoeg alle organisaties en ondernemingen om tot een optimaal resultaat te kunnen komen!

Steven BroerenEigenaar/creatie Zichtbaar Reclame Adviesbureau29 november 2012

Marc Stijfs heeft onze jonge en ondernemende leden van Jong Management Arnhem Nijmegen tijdens een speciale bijeenkomst verrast met een inspirerend verhaal. Hij gaf met zijn theorie letterlijk ‘kleur’ aan succesvolle mensen. We hebben ontdekt hoe we een betere manager zijn als we ons verdiepen in de mensen waarmee we samenwerken.

Harrie V.Manager HR / Payroll / HPO at Mayfran International (Europe)3 maart 2010

Let me begin by stating that, having read all other recommendations, I did recognize Marc as the professional ‘in all of the above’. But, in my humble opinion and experience, there is more. A quality, that goes beyond his professional competences. His distinctive, personal style, which, vision and action oriented, left me with a distinguished impression. An impression, that echoes through our professional landscape in order to become, even after many years, ‘loud’ again. Although, occasionally, comfortably enjoying the silence, Marc’s echo is well appreciated. And even, when he is not the one ‘to get in charge’, Marc’s influence is crucial for the ultimate success.

Mathijs MennenRA. | RSM | Nederland | Accountants en belastingadviseurs | Risk Management | Interim Services | Dealmaking M&A3 maart 2010

Marc leren waarderen als een zeer betrokken serviceverlener met een grote drive. Integer in het zaken doen en met een goed gevoel voor prijs versus prestatie. Mathijs Mennen

Henk van TijenIndependent Consultant at Bitcoin FM23 oktober 2009

Marc heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare, actieve ondernemer met verfrissende ideeen. Maar altijd met de nuchtere voeten op de grond, wetende dat de processen tot in details moeten kloppen. Ik heb dan ook goede verwachtingen van MyDrives en wens Marc succes daarmee! ~henk