Word ook MyDrives-consultant

Tijdens de driedaagse training die je opleidt tot gecertificeerd MyDrives-consultant leer je hoe je met de MyDrives-analyse individuen en teams in hun kracht zet. Je maakt kennis met de zeven drijfveren waarop de MyDrives-methodiek is gebaseerd, hoe ze onder druk reageren en hoe je praktisch aan de slag kunt gaan met de 21 voorkeursrollen.

Aanmelden & data

Persoonlijke ontwikkeling

Zo word je een specialist in het interpreteren en presenteren van MyDrives-kleurenprofielen en het werken met teamprofielen. De training helpt je ook om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Je leert in de spiegel te kijken, ontdekt wat je sterke punten en valkuilen zijn en je begrijpt daardoor haarfijn waarom je met die ene persoon perfect door één deur kan, of juist helemaal niet.

Kosteloos gebruik trainingsmaterialen

Na het succesvol afronden van de training krijg je toegang tot de digitale MyDrives-omgeving. Hier nodig je deelnemers uit om de MyDrives-vragenlijsten in te vullen en groepsprofielen samen te stellen. Goed om te weten: de MyDrives-vragenlijst is beschikbaar in zeven talen en je kunt kosteloos gebruikmaken van alle trainingsmaterialen.

Allerbeste ondersteuning

Je ontvangt de allerbeste ondersteuning, zoals blijkt uit deze referentie van Sylvia Roovers, organisatiepsycholoog bij Klavergoud: ’Ook na afronding van de training denken de teamleden van MyDrives met je mee en je bent welkom met al je vragen. Kortom, MyDrives is een bijzonder waardevolle methodiek die wordt aangeboden door een organisatie die doet wat ze belooft.’

Aanmelden